28/05/23
×
Γυναίκες

“Voliotisa μου έδωσε 10.000 για μάγια και την έδιωξα!”

Συναντήσαμε την Σοφία Δημητρίου στον επαγγελματικό της χώρο. Στο Κέντρο Ισχυρής Ενόρασης που διατηρεί νόμιμα στο κέντρο του Βόλου. Την γνωρίσαμε, την δοκιμάσαμε, την ξεχωρίσαμε και σήμερα σας την παρουσιάζουμε! Αλήθεια εσύ νόμιζες ότι μόνο οι γυναίκες πάνε για το φλιτζάνι και τα χαρτιά; Λάθος! Ποια θέματα απασχολούν τους Βολιώτες; Οι Voliotises κερατώνουν; Τι να περιμένουμε για την Ελλάδα το 2019; Απολαύστε την…

Σε τι ηλικία κατάλαβες ότι έχεις ένα χάρισμα που μπορείς να εξελίξεις;

Από το 1997 και μετά το θάνατο της γιαγιάς μου είδα ότι μπορούσα κι έβλεπα κάποια πράγματα, και στο φλιτζάνι και σαν διαίσθηση. Όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο δεν θέλησα ποτέ να πάρω λεφτά. Το 2005 πήγα στην Κρήτη. Εκεί γνώρισα έναν σπουδαίο δάσκαλο που με βοήθησε να εξελιχθώ. Πάλι δεν έπαιρνα λεφτά. Μετά το θάνατο του παιδιού μου το 2011 στο κομμάτι ενόραση απογειώθηκα εντελώς, πάντα όμως με την βοήθεια και καθοδήγηση αυτού του ανθρώπου.

Πότε γύρισες στο Βόλο μόνιμα;

Το 2014. Δηλώνω Βολιώτισσα.

Πότε αποφάσισες να το κάνεις επαγγελματικά;

Όταν γύρισα και έπρεπε να βιοποριστώ και να ζήσω την οικογένειά μου. Και πάλι όμως οι τιμές είναι πολύ χαμηλές σε σημείο που προκαλούν έκπληξη. Είναι τέτοια η κατάσταση που δεν θέλω να πιέζω για παραπάνω χρήματα.

Θες να μας πεις τι ακριβώς γίνεται στο Κέντρο Ισχυρής Ενόρασης;

Διαβάζουμε 5 τράπουλες, την κισμέτ, τα μοιρόχαρτα, λένορμαν, της τσιγγάνας και κλείνουμε με μία κάρτα που είναι η κάρτα των ευχών και η οποία πραγματοποιεί τις ευχές όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Στο ρίξιμο αυτό βάζω κι ενόραση για να βοηθήσω τους περισσότερους πελάτες. Κάνω όμως  και ενόραση ξεχωριστά που μπορεί να φτάσει και τα 10 χρόνια.

Για τον εαυτό σας μπορείτε να το κάνετε;

Όχι δεν μπορώ. Ακόμη και τον θάνατό μου τον είδα στην τράπουλα του γιου μου όχι στη δικιά μου. Στη σχολή μας έλεγαν ότι η τιμωρία μας είναι ότι δεν μπορούμε να δούμε πράγματα για τον εαυτό μας.

Όταν το έκανες πλέον επαγγελματικά, υπήρξαν άνθρωποι που δεν πίστεψαν σε σένα ή που είπαν ότι αυτά είναι αντίθρησκα και μαγγανείες; Γιατί είσαι ένας πολύ θρήσκος άνθρωπος και δηλώνεις σε όλους ότι κάνεις μόνο προσευχή, ώστε να μην σου ζητήσουν τίποτα άλλο…

Με έχουν πει «μάγισσα». Υπήρξε γυναίκα που όταν άνοιξα το γραφείο ήρθε και μου έδωσε 10.000 ευρώ για να κάνω μάγια. Της είπα να φύγει. Υπάρχουν και άνθρωποι που μου έλεγαν ότι κάνω μάγια και από τότε που ήρθαν εδώ έγιναν οι καλύτεροί μου πελάτες. Δεν πιάνομαι με τέτοια πράγματα. Όποιος κάνει τέτοια πράγματα κάνει κακό στο κάρμα του. Θα γυρίσουν κάποια στιγμή επάνω του. Μπορώ να δω αν υπάρχουν μάγια σε κάποιον αλλά δεν μπορώ να τα λύσω.

Έρχονται και άντρες ή μόνο γυναίκες;

Οι άντρες που έρχονται είναι περισσότεροι από τις γυναίκες. Ξεκινάνε σε ηλικία από 23 χρονών. Προχθές ήρθε ένας κύριος 76 χρονών και ήταν τόσο τρακαρισμένος που δεν το πίστευα. Αλλά οι άντρες είναι πιο απαιτητικοί και πιεστικοί στις ερωτήσεις τους από τις γυναίκες.

Οπότε έχουμε και άντρες και γυναίκες. Ποια είναι τα θέματα που τους απασχολούν πιο πολύ;

Το ερωτικό πρώτα και μετά το οικονομικό.

Μπορείς να μας περιγράψεις μια εμπειρία δυσάρεστη, ένα περιστατικό που δεν θα ξεχάσεις;

Όταν πρωτοάνοιξα είχε έρθει εδώ μία κυρία με μια φίλη της και όταν έριξα τα χαρτιά η κυρία έλεγε συνεχώς ότι «δεν είναι έτσι» και η φίλη της αγχωνόταν. Σε κάποια στιγμή η φίλη της της είπε «πέρνα έξω κοροϊδεύεις τη γυναίκα που έχεις απέναντί σου». Εκεί τα είδα όλα. Το δεύτερο περιστατικό ήταν όταν έγινε ένα μακελειό στο μαγαζί μου. Δύο «φίλες» χτυπήθηκαν μέσα στο χώρο μου όταν μαθεύτηκε ότι η μία έχει σχέση με τον άντρα της άλλης. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ γιατί μετά ήρθε και ο άντρας της. Από τότε δεν βάζω ποτέ δύο άτομα στον ίδιο χώρο.

Εμείς βλέπουμε όμως και τα όμορφα πράγματα. Ο κόσμος έρχεται και φεύγει χαρούμενος, σε ευχαριστεί …

Ο κόσμος νιώθει ότι παίρνει δύναμη την ώρα που μιλάμε και φεύγει ήρεμος. Έχουμε εμπειρίες όπου «κατέβηκαν» πεθαμένοι άνθρωποι και έχουν κλονιστεί. Μία κυρία έβαλε τα κλάματα γιατί ήρθε ο πατέρας της και μέσω αυτού μπόρεσα και μίλησα. Αυτά βέβαια δεν συμβαίνουν συχνά. Αυτή η γυναίκα με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο να με ρωτήσει τι κάνω.

Έχεις προσωπική σχέση με τους πελάτες σου, είσαι ο άνθρωπός τους …

Δεν είμαι ο ψυχρός επαγγελματίας που θέλει μόνο τα λεφτά. Μιλάω μαζί τους ό,τι ώρα θέλουν ακόμη και στο facebook. Θα ήθελα να με νιώθουν φίλη αυτοί που έρχονται εδώ.

Τι συμβουλές θα μας έδινες για καλή τύχη ή για να καθαρίσουμε το κάρμα μας;

Πρώτα το καλύτερο είναι το κάψιμο φασκόμηλου σε αλουμινόχαρτο. Επίσης, να μιλάτε στους αγγέλους σας. Έχουμε δύο αγγέλους, ο ένας που ήρθε όταν γεννηθήκαμε και ο άλλος κάποιος που έχει πεθάνει και είναι δίπλα μας. Ο άγγελός μας μας φέρνει σε επικοινωνία με τον Θεό και μας προστατεύει, για παράδειγμα από ένα ατύχημα.

Πριν κάποιους μήνες μας είχες πει ότι στα τέλη Γεννάρη θα έχουμε πολιτικές αναταράξεις, όπως και συμβαίνει. Τότε είχαμε μία αμφιβολία. Έρχονται πολλές κάλπες για την Ελλάδα. Πιστεύεις ότι θα φτιάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο;

Ότι θα αλλάξουν, θα αλλάξουν όμως όχι προς το καλύτερο. Θα έχουμε μία επιρροή με την Τουρκία και φοβάμαι για θερμό επεισόδιο το 2020. Η Ελλάδα θα πάρει τα πάνω της το 2023. Θα υπάρξουν και πολύ ακραία καιρικά φαινόμενα και υπολογίζω ότι θα γίνει και ένας μεγάλος σεισμός σε μεγάλο νησί της Ελλάδας. Όσο για την κυβέρνηση, πολύ σύντομα θα πάψει να υπάρχει. 

Οι Βολιώτισσες κερατώνουν; Βλέπεις πολλές γυναίκες εδώ …

Α πα πα! Ναι υπάρχουν γυναίκες που το κάνουν. Οι περισσότερες όταν έρχονται εδώ και τους το λέω δακρύζουν. Τους εξηγώ ότι δεν τις κρίνω. Ποια είμαι εγώ για να τις κρίνω;

Έχεις πελάτες και εκτός Βόλου. Υπάρχουν και πολιτικοί που κάνουν πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν σε σένα. Αυτό είναι μία επιβεβαίωση;

Νιώθω πολύ όμορφα. Έχω πελάτες και στην Αγγλία και στην Αυστραλία μέσω τηλεφώνου ή skype.

Ποιο είναι το άγχος των πολιτικών προσώπων;

Αν θα καθίσουν στην καρέκλα! Όσο πλησιάζουν οι εκλογές γίνονται και περισσότεροι οι πολιτικοί που έρχονται.

Τι θες να μας πεις για τις Voliotises.gr;

Θα πάτε πολύ καλά! Θα σας αγκαλιάσει ο κόσμος. Πρέπει βέβαια να είστε προσεκτικές σε ενέργειες, μέρες και ώρες! Έχετε θετική ενέργεια μου και τις προσευχές μου!

Δώσε μας το moto σου σαν συμβουλή για τις αναγνώστριές μας…

Να κάνουμε πάντα το καλό γιατί η ζωή είναι κάρμα και γυρνάει. Είτε κάνεις το καλό είτε το κακό αυτό θα γυρίσει. Κάνουμε καλό για να έχουμε καλό στη ζωή μας! Αγάπη και θετική ενέργεια!

 Κλείσε το ραντεβού σου και γνώρισε και εσύ την Σοφία. Έλα σ επαφή με το μέλλον σου!

Τηλέφωνο: 6980143587

Τα τελευταία θέματα