17/09/21
×
Αυτό που θέλουν οι άντρες!

Διαλέγει παπούτσια και μας μιλά για…γυναίκες!

Eίναι ο Άγγελος και είναι σπουδαστής στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ για τ οποίο δηλώνει περήφανος. Σπουδάζει Ζαχαροπλαστική και όνειρο του είναι ν ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτή. Ταυτόχρονα παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα “Δύνμις” της Αγρίας με προπονητή τον Χρήστο Οικονόμου που θαυμάζει βαθιά και ευχαριστεί δημοσίως για όσα κάνει για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό γενικότερα και τα νέα παιδιά της Αγριάς!

Τον πήγαμε να διαλέξει παπούτσια και ταυτόχρονα τα είπαμε. Μιλήσαμε για τις γυναίκες, αλλά και γενικότερα για τις σχέσεις.

Τι σου αρέσει να φοράει μια γυναίκα;

Ανάλογα με τις ώρες και τις μέρες. Σαββατοκύριακο βράδυ ναι στη γόβα, καθημερινά ναι στο αθλητικό. Θέλω η γυναίκα να είναι περιποιημένη και ντυμένη ανάλογα με την ώρα.

Τι κοιτάς πρώτα σε μια γυναίκα;

Τα μάτια, από εκεί καταλαβαίνεις την ψυχή της και αν είναι έξυπνη!

Πως είναι οι σχέσεις σήμερα;

Η νεολαία έχει χαλάσει. Το φλερτ χάνεται. Όλοι πίσω από έναν υπολογιστή. Η μαγκιά είναι αν σου αρέσει κάτι να πας να το πεις, με ευγένεια και τρόπο.

Ποιές γυναίκες κοιτάς;

Θέλω η γυναίκα να είναι περιποιημένη, αλλά όχι φορτωμένη.

Παίζεις και ποδόσφαιρο ε;

Ναι, στην ομάδα “Δύναμις”. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Οικονόμου.

Οι γυναίκες βλέπουν ποδόσφαιρο;

Ναι βλέπουν!!!

Σπουδάζεις έτσι;

Ζαχαροπλαστική στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ. Έκανα μεταγραφή σε μια νύχτα και δεν το μετάνιωσα λεπτό. Είναι το κολέγιο του Βόλου και είμαι περήφανος που είμαι στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Θες να παντρευτείς!

Ναι!

Μπράβο που το λες τόσο σίγουρος, γιατί είσαι μικρός…

Αν βρισκόταν η κατάλληλη και ήμουν εντάξει οικονομικά, θα το έκανα και τώρα και ας είμαι μικρός!

Πάμε να δούμε ποια παπούτσια ξεχώρισε ο Άγγελος:

Στον Άγγελο, άρεσαν σχεδόν όλα τα παπούτσια, εκτός από τα πιο κλασσικά μποτάκια, τα μποτάκια με τρουξ και φερμουάρ, ενώ δε του άρεσαν καθόλου και τα παπούτσια με μπαρέτα.

Εντυπωσιάστηκε από τ ασπρόμαυρα μποτάκια και τις γόβες με διαφορετικό χρώμα τακούνι! Τέλος, είπε ναι στα παπούτσια με animal prin διάθεση!

Αυτά που του άρεσαν:

Είπε όχι: