21/03/23
×
Αυτό που θέλουν οι άντρες!

Τι θέλουν οι άντρες από την σχέση τους;

Οι άντρες δύσκολα επικοινωνούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μία σχέση και ακόμα πιο δύσκολα εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Γι΄αυτό άλλωστε και οι γυναίκες δυσκολεύονται να τους καταλάβουν. Τι είναι αυτό που ψάχνουν τελικά οι άντρες σε μία σχέση; 

Τι θέλουν οι άντρες σε μία σχέση;  Αν απαντήσατε αντανακλαστικά «σεξ» κάνετε λάθος!  Φυσικά επιθυμούν και σεξουαλική ζωή, αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτή την επιθυμία!  Οσες γυναίκες λοιπόν θεωρούν ότι το σεξουαλικό κομμάτι είναι το Α και το Ω για έναν άντρα κάνουν λάθος και πιθανότατα η σχέση τους κάπου υποφέρει.  

Να λοιπόν τι επιθυμούν οι άντρες:

1. Επιβεβαίωση

Οι άντρες περισσότερο από τις γυναίκες έχουν ανάγκη να ικανοποιούν τον εγωισμό τους, να δέχονται επιβεβαίωση για τις ικανότητές τους ως εραστές, σύντροφοι και επαγγελματίες. Oταν οι γυναίκες αμελούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να επιβεβαιώσουν την αγάπη τους, τότε αισθάνονται ανικανοποίητοι μέσα σε μια σχέση. Σταματήστε επίσης την κριτική, γιατί αυτό τους σκοτώνει!

2. Σεξουαλική επιθυμία

Οι άντρες δεσμεύονται με μια γυναίκα περισσότερο μέσω του σεξ παρά μέσω της επικοινωνίας. Γι’ αυτό θέλει να αισθάνεται ότι ακόμα τον επιθυμείτε και κυρίως να κάνετε σεξ όταν εκείνος το θέλει και όχι όταν θέλετε εσείς. Στις γυναίκες αρέσει να πιστεύουν ότι ελέγχουν τη σεξουαλική ζωή στις σχέσεις τους, αλλά αυτή η αντίληψη δεν βρίσκει σύμφωνους τους άντρες. 

3. Φροντίδα

Οι περισσότεροι άντρες έχουν ανάγκη από φροντίδα και προσοχή. Όταν γυρνάνε από την δουλειά, έχοντας μια δύσκολη μέρα, θέλουν να νιώσουν ότι τους αγαπάτε και τους αποδέχεστε όπως είναι. Αυτό τους ηρεμεί και να τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια.

4. Η αίσθηση του χιούμορ

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που ελκύονται από τους άντρες με υψηλή αίσθηση χιούμορ, αλλά από ότι φαίνεται οι άντρες αναζητούν το ίδιο στη σύντροφό τους. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σημαντικό, καθώς αν περνάτε μαζί καλά και γελάτε, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

5Χώρο

Οι γυναίκες θέλουν να περνούν πολλές ώρες με τον σύντροφό τους, όμως οι άντρες επιζητούν μια ισορροπία. Θέλουν να είναι κοντά με τη γυναίκα τους, αλλά να εξασφαλίζουν τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους και τα ενδιαφέροντά τους.