17/09/21
×
Είσαι θεά αγάπη μου!

Η Voliotisa που έφερε στη πόλη τον…έρωτα!

Είναι η αγαπημένη μας Λία Χρόνη, από το Ανθοδιακοσμήσεις “ΧΡΟΝΗ”, στην Πολυμέρη 129!

Είναι η Voliotisa που έφερε την Νεραϊδα του Έρωτα στον Βόλο και στο κατάστημα της!

Κάθε χρόνο λίγες μέρες πριν του Αγίου Βαλεντίνου μας ετοιμάζει όμορφες εκπλήξεις και μας προτείνει τα πιο ξεχωριστά δώρα για τον “Βαλεντίνο μας” και την “Βαλεντίνα μας”!

Γιορτάζει τον έρωτα με πάθος και το ζει μαζί μας!

Τι μας λέει όμως για όλα αυτά;

Λία μου, γιατί έφερες την Νεράιδα του Έρωτα στον Βόλο;

Η Νεράιδα του Έρωτα ήρθε στο κατάστημα μας για να δώσει χαρά, αγάπη και πολλές εκπλήξεις σε όλους τους ερωτευμένους και όχι μόνο… Έχει φέρει μαζί τις μεγάλες εκπλήξεις που θα δείτε και εσείς στο κατάστημα μας.

Αγαπάς τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πολύ ε;

Λατρεύω αυτήν τη γιορτή και μου αρέσει να κάνω μεγάλη οργάνωση, να δημιουργώ πράγματα που να έχουν σχέση με την ήμερα του ερωτά. Ποιοτικά, χειροποίητα, καλόγουστα και μοναδικά κομμάτια , σε πολύ καλές τιμές . Δώρα που θα ξεχωρίζουν για τα αγαπημένα μας πρόσωπα …

Oι Voliotes γιορτάζουν τον έρωτα;

Εννοείται τον γιορτάζουν και με κάνει χαρούμενη αυτό. Γενικότερα όμως ο έρωτας, πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα και πότε να μην ξεχνάμε το πρόσωπο που αγαπάμε. Δεν περιμένουμε αυτή τη μέρα, άλλα αυτήν τη μέρα το τιμούμε, για να δώσουμε χαρά σε αυτό το πρόσωπο που αγαπάμε.

Τι θες να πεις στους Voliotes και στις Voliotes εν οψει Αγίου Βαλεντίνου;

Δεν χρειάζεται εκείνη την ημέρα να είμαστε ερωτευμένοι για να χαρίσουμε ένα λουλούδι. Αρκεί να έχουμε την αγάπη μέσα μας. Ακόμα και οι φίλοι μας, έχουν ανάγκη από αυτό!