06/12/20
×
Νύχτα ξελογιάστρα...

Θυσιαστήκαμε, αλλά ξέρουμε που πρέπει να πας την Τσικνοπέπμτη!

Τι κι αν είμαστε ακόμη στον χειμώνα, το Τριώδιο όχι μόνο άνοιξε αλλά κατέφτασε και η Τσικνοπέμπτη!!! Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς “Τσικνοπέμπτη”;

Εμένα πάντως μου έρχονται στο μυαλό και .. στη μύτη πανσέτες, λουκάνικα, παιδάκια και σούβλες!! Πολλές σούβλες!! Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας και θυσιαστήκαμε και φάγαμε για να σου προτείνουμε τα καλύτερα!!

Για δες…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ: Μιλάμε για ΤΙΣ σούβλες!! Θες κοκορέτσι και χοιρινο κεμπάμπ; Τα έχει όλα και είναι τα πιο ξεροψημένα!!! Οι άντρες ειδικά τα λατρεύουν!!! Δοκίμασε και το τζατζίκι του!! Είναι δυναμίτης!!!

ΤΟ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ: Είναι καινούργιο και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του γνωστού σε όλους μας Μιμίκου! Έχει όλα τα κρέατα σχάρας και φυσικά σούβλας! Το αρνάκι του μάλιστα είναι λουκούμι! Εμείς σου προτείνουμε το χοιρινό κεμπάμπ σε σκέπη! Πάρτο και θα μας θυμηθείς! Άσε που την Τσικνοπέμπτη θα έχει και ζωντανή μουσική!

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ: Άσε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ και περπάτα στο καλντερίμι. Η μύτη σου θα σε οδηγήσει στην ΚΑΤΕΡΙΝΑ! Είναι μια παραδοσιακή βεράντα με τζάκι και μοναδική θέα! Ο Τόλης ψήνει συνέχεια σουβλάκια, μπιφτέκια και πανσέτες και κρατάει ζουμερές τις σούβλες! Μην ξεχάσεις να πάρεις σπετζοφάι για το “σβήσιμο”! Είναι το καλύτερο του Πηλίου και με το ζυμωτό τους ψωμί ταιριάζει απόλυτα!

Τα τελευταία θέματα