10/07/20
×
Στολίδι είσαι μόνη σου!

Πες μου τι κραγιόν φοράς, να σου πω ποια είσαι!

Από την Αισθητικό Μαριάννα Βορνίτη

Το πρώτο καλλυντικό προιόν που δοκιμάζει το 99% των γυναικών, ακόμη και στα 5 τους έτη, είναι το κραγιόν. Η επιλογή του δεν είναι τυχαία και δείχνει πολλά για την προσωπικότητά μας. Διάβασε παρακάτω και πες μου αν συμφωνείς!

Φοράς συχνά κραγιόν; Έχεις υψηλή αυτοπεποίθηση!!

Φοράς έντονα χρώματα  ή κάνεις overline τα χείλη σου; Έχεις έντονη σεξουαλική ζωή και δε φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου!

Δεν ξεπερνάς το φυσικό σου περίγραμμα ή δε φοράς καθόλου κραγιόν; Έχεις περισσότερες αναστολές και καταπιέζεις τα συναισθήματά σου.

Φοράς μόνο έντονα κραγιόν; Πιθανότατα έχεις και διπλάσια ψηλοτάκουνα παπούτσια από όσες δε φοράνε κραγιόν!

Τί λένε οι ειδικοί

Πολλοί ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως το κραγιόν είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη σεξουαλική αφύπνιση. Γι’αυτό και είναι το πρώτο καλλυντικό που χρησιμοποιούν οι γυναίκες από πολύ νεαρή ηλικία.

Με βάση έρευνα για τις εργαζόμενες γυναίκες σε επιχειρήσεις στην Αμερική, όσες βάφονται και χρησιμοποιούν προιόντα μακιγιάζ και ειδικότερα κραγιόν, έχουν και τις υψηλότερες θέσεις στον εργασιακό τους χώρο.

Χρώμα και προσωπικότητα

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ: δημιουργικές και τολμηρές. Σπάνια θα τις βρείς σπίτι σάββατο βράδυ. Συνήθως γυμνάζονται συχνότερα.

ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: κοινωνικές και διασκεδαστικές. Παρόλο που το ροζ είναι ρομαντικό χρώμα, είναι εξίσου δυναμικό και το επιλέγουν πολλές senior executives.

ΜΠΟΡΝΤΩ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: ανεξάρτητες και αυτάρκεις. Κάνουν πολύ καλή παρέα με τον εαυτό τους και δεν έχουν ανάγκη την πολυκοσμία. Σχεδόν ποτέ δε θα ανεβάσουν selfie και έχουν τα λιγότερα παπούτσια από τις υπόλοιπες.

NUDE, ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: τρυφερές, καλοσυνάτες, με μητρικά ένστικτα. Ακούν το πρόβλημα της φίλης με το κόκκινο κραγιόν και δίνουν απλόχερα τη βοήθειά τους. Πρακτικές, έξυπνες και ψύχραιμες. Και ακόμη και αν ακούγεται παράδοξο, είναι αυτές που φορούν πάντα κραγιόν και έχουν την περισσότερη αυτοπεποίθηση από όλες.

Εσύ τί θέλεις να διαβάσεις; Στείλτε μου τα δικά σας μηνύματα:

FB: Marianna Vornitis

INSTAGRAM: marianna_vornitis