21/03/23
×
Γυναίκες

Voliotisa παράδειγμα δημιουργίας και προσφοράς!

Μια από αυτές τις δραστήριες και ενεργές Voliotises που αγαπάμε!!!

Η Ιωάννα Ζωμένου, είναι σύζυγος, μητέρα, εκπαιδευτικός και πολιτικός… ή μάλλον όχι, δεν είναι πολιτικός, είναι μια γυναίκα που της αρέσει να δίνει και να δίνεται από αγάπη για την αγάπη!

Πολιτικός. Σκληρή λέξη, “άγριος” χαρακτηρισμός για μια ευαίσθητη ψυχή όπως η Ιωάννα.

Κάνει πολιτική και παρ όλο που δεν έχει απλά έναν ενεργό ρόλο ως εκλεγμένη, αλλά πρωταγωνιστικό ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βόλου, με πείσμα και χωρίς να την ενδιαφέρουν οι συνέπειες, παραμένει μια απλή Voliotisa, η ίδια που ήταν ακριβώς πριν εκλεχθεί!

Ειλικρινής, αυθόρμητη, δοτική και μακριά από κάθε παρασκηνιακό παιχνίδι, χτυπήματα κάτω από τη μέση, ψεύτικες αγκαλιές και χαιρετούρες, σαν αυτές που συνηθίζουν να δίνουν όσοι έγιναν πολιτικοί!

Με πρώτο στόχο την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου και χωρίς να βλέπει κανέναν συνυποψήφιό της ανταγωνιστικά, αυτή συνεχίζει τον δικό της αγώνα τόσο ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βόλου, όσο και ως εκ νέου υποψήφια για τον Δήμο Βόλου.

Και αν έχει να διαλέξει ανάμεσα στο να είναι συνεπής στον ρόλο της ως Πρόεδρος και στο να βρεθεί σε μια συνεστίαση που θα της χαρίσει ψήφους, αυτή διαλέγει το πρώτο.

Και αυτό γιατί έχει αίσθηση της ευθύνης. Γιατί είναι συνεπής, γιατί τα θέματα των Βολιωτών τρέχουν και η λύση τους γι αυτή είναι πιο σημαντική από το να κοιτάξει πως θα εκλεχθεί ξανά!

Ναι, αυτός είναι ένας από τους λόγους που της αξίζει να μπει από τις πρώτες στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Έχει αποδείξει πως είναι πανταχού παρούσα. Η δοτικότητά της, μεταφράζεται σε τεράστια προσφορά στη πόλη μας, που πολλές φορές δεν αναδεικνύεται καν, γιατί όπως λέει και η ίδια: Είμαι υποχρεωμένη να προσφέρω και να είμαι εκεί για τους συμπολίτες μου, κάνω απλά το αυτονόητο, για ποιό λόγο να το διαφημίσω ή να το φωνάξω;

Όποιος και να της ζήτησε κάτι σε αυτή τη πόλη, ήταν πάντα εκεί και εμείς το ξέρουμε, γιατί μέσα από την επαφή μας με συλλόγους, σωματεία και διάφορες κοινωνικές ομάδες, ακούμε πάντα να λένε: Να είναι καλά η Ιωάννα Ζωμένου, που μας βοήθησε!

Το 24ωρο μοιάζει να έχει περισσότερες ώρες γι αυτή, αφού παρόλο που την βλέπεις παντού, σε κάθε γεγονός, σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε συνεστίαση, δεν παύει να έχει πάνω απ όλους το παιδιά της και τον άντρα της!

Πως τα καταφέρνεις βρε Ιωάννα; Την ρώτησα κάποια στιγμή!

Η αγάπη όλα τα μπορεί, ήταν η απάντηση που έλαβα!

Και συνέχισε: Αγαπώ την οικογένεια μου, αγαπώ και τους συμπολίτες μου, μέσα από το χαμόγελο των οποίων αντλώ δύναμη και συνεχίζω!

Το χαμογελαστό δραστήριο κορίτσι, με τη μεγάλη καρδιά και την δοτικότητα και την καλοσύνη που μας κατακλύζει όλους όταν την συναναστρεφόμαστε, δίνει τον δικό της αγώνα, που μοιάζει ήδη δικαιωμένος και αυτό, γιατί ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βόλου, έχει δουλέψει πολύ και έχει προσφέρει περισσότερα, έχει αποδείξει ότι έχει και τον τρόπο και την βούληση και είμαστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα της δουλειάς της και της πορείας της θ ανταμειφθεί στη κάλπη!

Καλή επιτυχία….Voliotisa Ιωάννα Ζωμένου!